Era Vărsătorului a răspândit din nou bijuteriile din Cuarţ, care se potrivesc celor mai diferite scopuri. Ele echilibrează corpurile energetice, încarcă şi activează chakrele, ne protejează de influenţe nefaste, purifică aura, ajută la dezvoltarea spirituală, atrag Copiii Luminii (...).


marți, 5 aprilie 2011

FOLOSIREA CRISTALELOR ÎN SOMN

Prin plasarea unui Cristal sub perna pe care se doarme, cu vârful orientat spre exterior, vibraţiile lui ajută şi orientează subconştientul în timpul călătoriilor sale astrale. Cu timpul, pe măsura armonizării cu vibraţiile Cristalului, după trezire rămân tot mai multe vise în memorie. Cu ajutorul Cristalelor se pot cere şi răspunsuri, în timpul somnului, la diferite probleme. În acest scop, un Cristal se va ţine în palma de recepţie (stânga la dreptaci), cu vârful spre palmă, iar un al doilea sub pernă, poziţionat în modul amintit mai sus. Înainte de a adormi, se cere primirea răspunsului la o anumită întrebare. Dimineaţa, la trezire, se ia din nou Cristalul în mână (dacă a fost scăpat în timpul somnului) şi se aşteaptă, preferabil în Alfa, reactualizarea răspunsului din zona în care a fost îngropat.
Prin amplasarea a şase cristale în jurul saltelei, se poate obţine, pe lângă un ajutor spiritual, şi o ameliorare a funcţiilor corpului fizic. Aceste Cristale se vor amplasa simetric, unul deasupra capului, un al doilea sub picioare, două în dreptul umerilor şi două în dreptul gleznelor. În cazul în care dormim împreună cu o altă persoană, este bine să ne convingem, înainte de a folosi acest aranjament, dacă persoana respectivă a mai fost supusă vibraţiilor cristaline. O asemenea aranjare a Cristalelor, pe timpul somnului, uneşte aurele celor două persoane, facilitând eliminarea frecuşurilor, a neadaptării, a problemelor care pot apărea în mod curent.

CRISTALELE LA SERVICIU

Punând pe masa de lucru un Cuarţ ori chiar un Cluster, acesta va ajuta la îndepărtarea energiilor negative de la locul de muncă, dar şi la ameliorarea randamentului (în special intelectual). Un asemenea Cristal, programat în prealabil, ajută la obţinerea unui rezultat optim (pentru amândoi partenerii) în cazul unei negocieri. Natural, nu trebuie să se uite purificarea şi reîncărcarea periodică a Cristalului.

PURIFICAREA AMBIENTULUI

Un Cluster pus (dacă se poate) în plin Soare ajută la îndepărtarea vibraţiilor negative din mediul înconjurător, mai ales în locurile unde au avut loc „discuţii neprincipiale”. El va funcţiona ca un adevărat ionizator de aer, dar cu efecte mult superioare acestuia.”

(Dan Seracu – Cristaloterapia – ed. Aldo Press, 1997, pp. 85-87).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu