Era Vărsătorului a răspândit din nou bijuteriile din Cuarţ, care se potrivesc celor mai diferite scopuri. Ele echilibrează corpurile energetice, încarcă şi activează chakrele, ne protejează de influenţe nefaste, purifică aura, ajută la dezvoltarea spirituală, atrag Copiii Luminii (...).


luni, 4 aprilie 2011

PURIFICAREA AUREI

După o zi epuizantă, când aura ni s-a încărcat cu o serie de vibraţii negative, cu ajutorul a patru Cuarţuri cu un vârf (nu mai lungi de 8 cm), poziţionate în cele patru colţuri ale căzii de baie, se poate obţine eliminarea acestor vibraţii prin intermediul apei din baie. Cuarţurile se orientează în acest caz cu vârfurile către exterior. Dacă însă este nevoie de încărcare, revitalizare, relaxare, vârfurile se orientează spre interior. Cuarţurile se pot pune sau pe marginea căzii sau direct în apă.

APA POTABILĂ

Un Cuarţ de mărime mai mică este capabil să purifice apa potabilă aflată intr-un vas din orice material, cu excepţia celor metalice. Un litru de apă se lasă în repaus, cu un Cristal pe fundul vasului, pentru 12 ore, timp în care energiile cuarţului vor îndepărta toate vibraţiile negative. O asemenea apă accentuează efectul medicamentelor (alopate, homeopate, fitofarmaceutice, etc.), în special a medicamentelor de origine naturală. Se mai poate folosi preventiv în perioadele de gripă, răceli etc., precum şi pentru udarea plantelor din apartament, pentru baia copilului, ş.a.m.d.
Un remediu universal se obţine plasând un pahar de sticlă, umplut cu apă, în care s-a introdus un Cuarţ, în fereastra spre care bate Soarele dimineaţa (...)"

(Dan Seracu – Cristaloterapia – ed. Aldo Press, 1997, pp. 85-86).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu