Era Vărsătorului a răspândit din nou bijuteriile din Cuarţ, care se potrivesc celor mai diferite scopuri. Ele echilibrează corpurile energetice, încarcă şi activează chakrele, ne protejează de influenţe nefaste, purifică aura, ajută la dezvoltarea spirituală, atrag Copiii Luminii (...).


duminică, 27 martie 2011

IZOLAREA FAŢĂ DE RADIAŢIILE ELECTROMAGNETICE

Noi, în marea noastră majoritate, trăim într-un câmp puternic de radiaţii electromagnetice, datorită prezenţei cablurilor electrice din pereţi, a structurilor metalice de rezistenţă a blocurilor, a instalaţiilor electronice, etc., existente atât în locuinţă, cât şi la locul de muncă sau în oraş. O experienţă interesantă este observarea unei busole în diferite locuri din casă. Indicarea „Nordului” poate diferi de la loc la loc chiar cu 90°!
Poziţionând (fizic sau mental) câte un Cuarţ în cele patru colţuri ale locuinţei, în mare parte aceste înfluenţe se diminuează, chiar până la dispariţia lor completă. Se vor folosi Cristale cu un singur vârf, de cel puţin 5 cm lungime, cu vârfurile orientate în sus şi în afară. Înainte de poziţionare, ele vor fi programate pentru îndepărtarea acestor energii nocive din ambient. Pentru a-şi menţine efectul, aceste Cristale trebuie curăţate cel puţin o dată la două săptămâni, după care se reîncarcă.
Aceeaşi aşezare se poate folosi şi pentru protejarea bunurilor. În acest caz, se formează un zid energetic protector în jurul locuinţei.”

(Dan Seracu – Cristaloterapia – ed. Aldo Press, 1997, pag. 85).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu