Era Vărsătorului a răspândit din nou bijuteriile din Cuarţ, care se potrivesc celor mai diferite scopuri. Ele echilibrează corpurile energetice, încarcă şi activează chakrele, ne protejează de influenţe nefaste, purifică aura, ajută la dezvoltarea spirituală, atrag Copiii Luminii (...).


marți, 15 martie 2011

RHODONIT

(...) Este o Piatră importantă a inimii, ajutând implementarea forţei Iubirii în planul fizic. Fiind opacă, Rhodonita va ajuta la (im)pământarea razei roz a Iubirii, faţă de Pietrele roz transparente (Calcita roz, Kunzita), care activează această energie. În procesul de cristaloterapie, Cuarţul rozé şi Smithonita roz vor fi folosite pentru dezvoltarea tărâmurilor interne ale inimii, apoi Kunzita striată va activa Iubirea şi o va pregăti pentru exprimare exterioară. Având calea deschisă, este posibil acum să se folosească o Turmalină roz şi o Rhodonită, ca această Iubire să devină activă, să se nască în lumea fizică.
Purtată la un lănţişor, în buzunar sau în poşetă, Rhodonita este cea mai benefică Piatră pentru cel care doreşte să-şi menţină starea de Iubire în viaţa de toate zilele, dar şi pentru (auto)vindecarea unei serii întregi de suferinţe, prin forţa Iubirii. (...)”
(Dan SeracuCristaloterapia – ed. Aldo Press, 1997, pp. 134-135).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu