Era Vărsătorului a răspândit din nou bijuteriile din Cuarţ, care se potrivesc celor mai diferite scopuri. Ele echilibrează corpurile energetice, încarcă şi activează chakrele, ne protejează de influenţe nefaste, purifică aura, ajută la dezvoltarea spirituală, atrag Copiii Luminii (...).


marți, 15 martie 2011

OCHI DE TIGRU

ʺOchiul de tigru este una dintre cele mai speciale și mai fascinante Pietre ale familiei Cuarțului, cu un domeniu cromatic de la maron deschis până la nuanțe închise, cu străluciri galben-aurii. Fiind un membru al familiei Cuarțului, Ochiul de tigru poartă în el vibrații foarte înalte.
În Ochiul de tigru sunt prezente două energii. Fundalul maron închis este cea mai profundă energie a Pământului, care a fost ornamentat în mod delicat cu raza aurie a celei de a șaptea chakre. Această combinație permite folosirea Ochiului de tigru în dreptul chakrei ombilicale, pentru a (îm)pământa conștiința elevată a chakrei coroanei în realitatea fizică. La amplasarea în această poziție a unui Ochi de tigru, în timpul unei ședințe de cristaloterapie, se poate simți un flux de energii superioare ce intră în corp, creând o stare generală de bine.
Culoarea galbena reflectată de Ochii tigrului simbolizează puterea personală, abilitatea de a aduce Cerul pe Pământ și integritatea. Ochii unui tigru pot vedea prin limitările iluzorii ale planului fizic, intrând în lumea miraculoasă a spiritelor. Ochiul de tigru îi poate da utilizatorului capacitatea de a-l vedea pe Dumnezeu în toate formele materiale, în același timp dezvoltându-i și servindu-i puterea voinței.
Dintre pietrele folosite la terapia chakrei (sub) ombilicale, Ochiul de tigru este egal în capacități cu Citrina și cu Topazul auriu, poate având capacități mai mari de (im)pământare. Este deosebit de utilă persoanelor incapabile să își manifeste voința în acțiune.ʺ
(Dan SeracuCristaloterapia – ed. Aldo Press, 1997, pag. 26).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu